A Promix Gifts Kft. csak cégeket, viszonteladókat, közületeket és egyéni vállalkozókat szolgál ki. Magánszemélyek rendelését sajnos nem áll módunkban teljesíteni.Szállítási információk:

Személyes átvétel

Átvétel a telephelyen: 1211 Budapest, Corvin u 18-24

Hétfőtől csütörtökig: 9-16.00 óra között

Péntek: 9-15 óra között


Szállítás felár ellenében:

Budapesten és vonzáskörzetében Promix saját szállítással országosan GLS Futárszolgálattal vagy raklapos mennyiség esetén szerződött szállítmányozóinkkal

A szállítási árkalkuláció a megrendelés véglegesítésekor kerül pontosításra az ügyfél igényei szerint.Függ a megrendelt szolgáltatás vagy áru mennyiségétől, vagy más egyéb, a szállítási árat befolyásoló körülménytől – pl. gyorsposta, utánvét, hétvégi szállítás ( extra költségek )

A megrendelt szolgáltatásokban vagy árukban bekövetkezett olyan károkért, amelyek a raktári áruátvételt vagy szállítást követően a megrendelőnél következtek be, nem tartozik felelősséggel.

Minden egyéb, a szállítást érintő kérdésekben a weboldalunkon található, érvényes Általános Szerződési Feltételei, továbbá a hatályos Ptk. szabályai az irányadók.


Fizetési információk:

Banki előreutalás

A megrendelt terméket a végösszeg átutalása és beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak vagy telephelyünkön is átveheti személyesen.

Telephelyünkön történő áru átvételekor számla ellenében készpénzben

Utánvét

GLS vagy Promix saját szállítás szolgáltatás választása esetében az átvétel helyszínén készpénzben számla ellenében


Az árak nettó árak, az Áfa-t nem tartalmazzák.

Az árváltozás jogát fent tartjuk, az esetleges tartalmi hibákért felelősséget nem vállalunk.


A kedvezmény sávok:

50 000 Ft felett 20 %

100 000 Ft felett 25 %

100 000 Ft felett 25 %

250 000 Ft felett egyedi árajánlatot készítünk

A weboldallal vagy egyéb információval kapcsolatban az alábbi e-mail címen érhet el minket: kommunikacio.gifts@promix.hu

Ajánlatokkal kapcsolatban: ajanlat@promix.hu